Μιχαήλ Τσούνης MD, PhD Χειρουργός – ΩΡΛ Αθήνα

Δρ Μιχαήλ Τσούνης Χειρουργός ΩΡΛ ΑθήναΟ Δρ Μιχάλης Τσούνης εισήχθη το 1997 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) από όπου και αποφοίτησε το 2003. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία-Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου στο Γ.Ν. Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’, στο Γ.Ν.Ν. Ιωνίας ‘Κωνσταντοτοπούλειο’ και στην Ά Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσκομείου Αθηνών.

Μετά το τέλος της ειδίκευσής του μετέβη στο εξωτερικό όπου μετεκπαιδεύτηκε επί 2 και πλέον έτη σε έμμισθες θέσεις στο νοσοκομείο Charing Cross του Imperial College of Medicine του Λονδίνου, στο Queen’s Medical Center του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ και στο Academic Medical Center του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. Το αντικείμενο της μετεκπαίδευσής του είναι η Ρινολογία και η Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου με ιδιαίτερη έμφαση στη Ρινοπλαστική και στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός-Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου. Εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους στον τομέα αυτό όπως ο Prof. Gilbert Nolst Trenite, η Prof. Wytske Fokkens, o Hesham Saleh, o Prof. Anshul Sama και ο Dirk Jan Menger.  Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να εκτελέσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων όλου το φάσματος της Ωτορινολαρυγγολογίας Ενηλίκων και Παιδιών όπως διαφραγματοπλαστικές, θυροειδεκτομές, αμυγδαλεκτομές, αδενοτομές κτλ και να έρθει σε κλινική επαφή με πληθώρα περιστατικών. Παραμένει ακόμη και σήμερα ενεργό μέλος του ΩΡΛ τμήματος του Imperial College of Medicine και της ΩΡΛ κλινικής του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ ως Eπίτιμος Επιμελητής Ρινολογίας (Horonary Rhinology Fellow), συμμετέχοντας τακτικά στο πρόγραμμα χειρουργείων και εξωτερικών ιατρείων καθώς και σε ερευνητικές δραστηριότητες.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου  και της Ελληνικής Ακουολογικής Εταιρίας ενώ παράλληλα συγκαταλέγεται στους Ειδικούς Ωτορινολαρυγγολόγους του Ιατρικού Συλλόγου της Αγγλίας (General Medical Council). Έχει πλούσιο συγγραφικό επιστημονικό έργο και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τις Ενδοτυμπανικές Εγχύσεις Κορτιζόνης σε ασθενείς με αιφνίδια βαρηκοΐα . Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, ως εκπαιδευτής και ως εκπαιδευόμενος σε μεγάλο αριθμό διεθνών συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Από το 2014 είναι Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, Λεωφόρο Μεσογείων 163 Α. Παράλληλα, ο ιατρός χειρουργεί σε γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια των Αθηνών.

Δείτε αναλυτικά τις μετεκπαιδεύσεις και τις συστάσεις του γιατρού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

210 69 90 484 & 6944 221 223