Ρινοπλαστική στην Αθήνα: Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

    Ρινοπλαστική Στην Αθήνα

    Η ρινοπλαστική στην Αθήνα αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Ως μεγάλο αστικό κέντρο και ως πρωτεύουσα της χώρας μας, η πόλη της Αθήνας προσφέρει στον κάθε υποψήφιο που σκέφτεται να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση μία πληθώρα επιλογών. Οι επιλογές αυτές ξεκινούν από το ποιος γιατρός θα αναλάβει το χειρουργείο και σε ποια κλινική μέχρι το ποια θα είναι η τιμή της ρινοπλαστικής. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν μερικά από τα βασικά σημεία της όλης διαδικασίας ώστε ο ασθενής να είναι σε θέση να κάνει την πιο σωστή επιλογή η οποία θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

    210 69 90 484 & 6944 221 223

    Δείτε Φωτογραφίες Ρινοπλαστικής Πριν και Μετά εδώ

    Ρινοπλαστική στην Αθήνα: Ποιον χειρουργό να εμπιστευτώ για την επέμβασή μου;

    Ο ασθενής που επιθυμεί να υποβληθεί σε ρινοπλαστική στην Αθήνα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να επιλέξει τον χειρουργό εκείνο που θα πραγματοποιήσει με επιτυχία την επέμβασή του. Είναι απαραίτητο ο γιατρός που θα αναλάβει το χειρουργείο να διαθέτει εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η πλαστική μύτης θα πρέπει να αποτελεί βασικό κομμάτι της πρακτικής του και να μην είναι μία επέμβαση την οποία εκτελεί περιστασιακά. Μάλιστα, στην περίπτωση που εκτός από τα αισθητικά υπάρχουν και λειτουργικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα ένα στραβό ρινικό διάφραγμα, ρινικοί πολύποδες ή υπερτροφικές ρινικές κόγχες η καλύτερη επιλογή είναι αυτή του ωρλ ρινοχειρουργού ο οποίος εξειδικεύεται στην πλαστική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου.

     

    Ο Δρ Τσούνης Στο CNN Ο Δρ Τσούνης Στο CNN

    Ποια είναι η κατάλληλη κλινική για να υποβληθώ στην επέμβαση;

    Στην Αθήνα η ρινοπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία σειρά κλινικών. Η πλαστική μύτης είναι μία επέμβαση η οποία προγραμματίζεται σε τακτική βάση και δεν απαιτεί την εξασφάλιση μονάδων αίματος γιατί η επέμβαση δεν θεωρείται ιδιαίτερα αιματηρή. Επίσης, σε γενικές γραμμές είναι χαμηλού ρίσκου αφού δεν αφορά ζωτικά όργανα και απευθύνεται συνήθως σε νέα και υγιή άτομα. Για το λόγο αυτό το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα επιλέξετε δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει μονάδα εντατικής θεραπείας. Εξυπακούεται ότι είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση η κάλυψη της χειρουργικής αίθουσας και των θαλάμων νοσηλείας με όλο το σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Εξίσου σημαντική είναι και η επάνδρωση του αναισθησιολογικού και νοσηλευτικού τμήματος με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο και επαρκές σε αριθμό. Η κλινική μας παρέχει στους ασθενείς μας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία σειρά πιστοποιημένων και αξιόπιστων σύγχρονων κλινικών, τα οποία εγγυώνται απόλυτα την ασφάλεια της όλης διαδικασίας.

    Ρινοπλαστική Στην Αθήνα Ρινοπλαστική Στην Αθήνα

    Ρινοπλαστική στην Αθήνα: Ποια είναι η τιμή της επέμβασης;

    Η τιμή της ρινοπλαστικής στη Αθήνα όπως και στις υπόλοιπες πόλεις περιλαμβάνει:

    • Την αμοιβή του χειρουργού
    • Την αμοιβή του αναισθησιολόγου
    • Τον προεγχειρητικό έλεγχο
    • Το κόστος της αίθουσας του χειρουργείου και του δωματίου νοσηλείας
    • Το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επέμβασης
    • Τις επισκέψεις στο γιατρό σας για παρακολούθηση μετά το χειρουργείο

    Είναι πιθανό να διαπιστώσετε μία ποικιλία όσον αφορά το κόστος της επέμβασης, ανάλογα με τον χειρουργό ή την κλινική στην οποία θα απευθυνθείτε. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λάβετε σοβαρά υπόψιν τις παρακάτω προτροπές/συμβουλές:

    Ρινοπλαστική Στην Αθήνα

    • Μην παρασύρεστε από τις πολύ χαμηλές τιμές και τις δωρεάν αρχικές επισκέψεις.
    • Προτιμήστε κάποιον γιατρό που δίνει αξία στο χρόνο του και στην ίδια την επέμβαση. Είναι πολύ πιο πιθανό να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με κάποιον που λειτουργεί με επαγγελματισμό.
    • Την ίδια στιγμή, μία υψηλή τιμή από μόνη της δεν εγγυάται την ικανότητα του χειρουργού ούτε και την επιτυχή έκβαση του χειρουργείου.
    • Στηριχτείτε στην εμπιστοσύνη που σας εμπνέει ο χειρουργός μετά την επαφή σας μαζί του. Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά από προηγούμενα περιστατικά, συζητήστε μαζί του και κάντε του ερωτήσεις.
    • Με τη σωστή έρευνα μπορείτε να υποβληθείτε σε μία άκρως επιτυχημένη ρινοπλαστική στην Αθήνα σε μία πολύ λογική τιμή.

     

    Δείτε Φωτογραφίες Ρινοπλαστικής Πριν και Μετά εδώ

     

    Ζω σε άλλη πόλη. Μπορώ να υποβληθώ σε ρινοπλαστική στην Αθήνα;

    Ασφαλώς, οποιοσδήποτε ζει σε κάποια άλλη πόλη μπορεί με ασφάλεια να υποβληθεί σε ρινοπλαστική στην Αθήνα. Στην κλινική μας χειρουργείται μεγάλος αριθμός ασθενών που διαμένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ασφάλεια τους μετεγχειρητικά, εφαρμόζουμε τα παρακάτω:

    • Φροντίζουμε ώστε οι ασθενείς αυτοί να περνούν το πρώτο βράδυ μετά την επέμβαση στο νοσοκομείο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η στενή παρακολούθησή τους από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό
    • Αν η περιοχή που διαμένει ο ασθενής είναι σε μικρή απόσταση από την Αθήνα (μέχρι 1 ώρα με το αυτοκίνητο), τότε μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη ημέρα.
    • Αν η περιοχή που διαμένει ο ασθενής είναι σε απόσταση μεγαλύτερη της μίας ώρας με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, συστήνουμε την παραμονή του σε κάποιο φιλικό/συγγενικό σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο για τα επόμενα 1 με 2 εικοσιτετράωρα.
    • Η αφαίρεση του μικρού νάρθηκα καθώς και των ραμμάτων σε περίπτωση ανοιχτής ρινοπλαστικής προγραμματίζεται σε μία εβδομάδα μετά το χειρουργείο. Ανάλογα με την επιθυμία του ασθενή αυτό μπορεί να γίνει είτε στο ιατρείο του χειρουργού στην Αθήνα είτε στο ιατρείο ενός από τους πολλούς συνεργάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
    • Για τους ασθενείς που υποβάλλονται σε ρινοπλαστική στην Αθήνα και πρέπει να επιστρέψουν με αεροπλάνο στον τόπο διαμονής τους, συστήνουμε αυτό να γίνει μετά την 7η με 8η μετεγχειρητική ημέρα και πάντα εφόσον ο θεράπων ιατρός δώσει τη σχετική έγκριση.

    Η ρινοπλαστική στη Αθήνα προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα. Μεταξύ αυτών είναι η ποικιλία των επιλογών που έχει ο ασθενής αλλά και η πληθώρα των διαθέσιμων ιατροτεχνολογικών υποδομών. Ο επαγγελματισμός και η προσήλωση του εξειδικευμένου ρινοχειρουργού αλλά και η υπεύθυνη στάση του ενδιαφερόμενου εγγυώνται την ασφάλεια της διαδικασίας και την επιτυχία του χειρουργείου.


     

    Επικοινωνία Επικοινωνία


    [/question_page]

    Είναι απαραίτητο ο Χειρουργός που θα επιλεχθεί να διαθέτει μακροχρόνια  εκπαίδευση και εμπειρία πάνω στη ρινοπλαστική. Αν εκτός από τα αισθητικά ζητήματα της μύτηςσας ταλαιπωρείστε και από κάποιο λειτουργικό πρόβλημα είναι σημαντικό ο γιατρός που θα επιλέξετε να είναι εξειδικευμένος ρινοχειρουργός ΩΡΛ. Είναι πολύ σημαντικό να επισκεφτείτε τον χειρουργό σας στο χώρο του και να δείτε πολλές φωτογραφίες από πραγματικά περιστατικά του.

    Η κλινική στην οποία θα χειρουργηθείτε θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

    • Άρτιες υποδομές χειρουργικής αίθουσας και θαλάμων νοσηλείας
    • Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
    • Άρισταεκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

    Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός σας θα φροντίσει να σας εξηγήσει τις επιλογές που έχετε.

    • Την αμοιβή χειρουργού
    • Την αμοιβή αναισθησιολόγου
    • Τον προεγχειρητικό έλεγχο
    • Το κόστος της αίθουσας του χειρουργείου
    • Το κόστος του δωματίου νοσηλείας
    • Την μετεγχειρητική παρακολούθηση
    • Το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν

    Βεβαίως. Ενδεικτικά, για τους ασθενείς που διαμένουν εκτός Αθηνών στην κλινική μας εφαρμόζουμε τα εξής:

    • Το πρώτο βράδυ μετά την επέμβαση φροντίζουμε να το περνάτε στην κλινική.
    • Η αφαίρεση του μικρού νάρθηκα μπορεί να γίνει και σε έναν από τους πολλούς μας συνεργάτες σε ολόκληρη της Ελλάδα.
    • Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε επέμβαση και πρέπει να επιστρέψουν με αεροπλάνο, συστήνουμε η πτήση τους να γίνεται σε χρονικό διάστημα το οποίο θα είναι ασφαλές.