Ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης; – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

[content_table]
Ποιος Είναι Ο Καλύτερος Πλαστικός Χειρουργός Μύτης

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους ασθενείς οι οποίοι επιθυμούν να υποβληθούν σε ρινοπλαστική είναι, όπως είναι φυσικό, η επιλογή του καλύτερου πλαστικού μύτης. Πρόκειται για τον χειρουργό ο οποίος θα αναλάβει την επέμβασή τους και στη συνέχεια θα είναι δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μετεγχειρητικής περιόδου. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τον γιατρό που σας ταιριάζει.

Ποια είναι η εκπαίδευση και η εμπειρία που πρέπει να έχει ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης;

Όπως είναι αυτονόητο, ο ιδανικός πλαστικός χειρουργός μύτης θα πρέπει να διαθέτει ιδιαίτερη εκπαίδευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της ρινοπλαστικής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει την ειδικότητα είτε του χειρουργού ΩΡΛ είτε του πλαστικού χειρουργού. Όμως αυτό από μόνο του σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετό. Για να μπορεί ο χειρουργός να ανταπεξέλθει σε αυτή την ιδιαίτερα λεπτή και απαιτητική επέμβαση είναι απαραίτητο να έχει μετεκπαιδευτεί στην πλαστική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου και ειδικότερα στην πλαστική μύτης. Αναζητήστε έναν χειρουργό ο οποίος έχει θητεύσει για αρκετό διάστημα σε κάποιο εξειδικευμένο ρινολογικό κέντρο του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει ότι έχει γαλουχηθεί σε ένα περιβάλλον το οποίο τον βοήθησε να εμπεδώσει τις αρχές της ρινοχειρουργικής εν γένει και της ρινοπλαστικής ειδικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

210 69 90 484 & 6944 221 223

Δείτε Φωτογραφίες Ρινοπλαστικής Πριν και Μετά εδώ

Εκτός από αισθητικό πρόβλημα έχω και πρόβλημα αναπνοής. Ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης για εμένα;

Πάρα πολλές φορές, οι ασθενείς που επιθυμούν να υποβληθούν σε πλαστική μύτης εκτός από αισθητικό έχουν και λειτουργικό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναπνέουν φυσιολογικά από τη μύτη τους, γεγονός που μπορεί να οφείλεται σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

 • Στραβό ρινικό διάφραγμα
 • Υπερτροφικές ρινικές κόγχες
 • Πολύποδες μύτης
 • Χρόνια ιγμορίτιδα

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης είναι ο ρινοχειρουργός ΩΡΛ ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση και εμπειρία στη λειτουργική ρινοπλαστική. Ο λόγος είναι ότι μόνο ο συγκεκριμένος γιατρός έχει τη θεωρητική και χειρουργική κατάρτιση , ώστε να αποκαταστήσει συγχρόνως την εμφάνιση και τη λειτουργία της μύτης σας. Είναι σε θέση στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με την πλαστική μύτης, να πραγματοποιήσει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω επεμβάσεις:

 • Ευθειασμό του στραβού ρινικού διαφράγματος
 • Κογχοπλαστική
 • Αφαίρεση ρινικών πολυπόδων
 • Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός-παραρρινίων

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς μία ανανεωμένη εμφάνιση που θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση αλλά και μία ελεύθερη αναπνοή που θα σας χαρίσει ευεξία.

Ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός μύτης; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι πρέπει να κάνω για να βρω τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό μύτης;

Είναι γεγονός ότι η εύρεση του καλύτερου πλαστικού χειρουργού μύτης μπορεί να μην είναι μία απλή υπόθεση. Ο λόγος είναι ότι η πληθώρα πληροφοριών που υπάρχει ιδίως στο διαδίκτυο, μπορεί ορισμένες φορές να μην είναι απόλυτα ακριβής και να προκαλέσει σύγχυση. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οδηγηθείτε στη σωστή απόφαση:

 • Εξετάστε με λεπτομέρεια το βιογραφικό του γιατρού που σκέφτεστε να εμπιστευτείτε. Επιμείνετε στο να ερευνήσετε αν τα όσα αναφέρονται σε αυτό είναι ακριβή και αποδεικνύονται.
 • Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά από περιστατικά ρινοπλαστικής που έχει αναλάβει ο χειρουργός. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη φιλοσοφία του πάνω στη συγκεκριμένη επέμβαση και να αποφασίσετε αν σας ταιριάζει.
 • Αν μπορείτε συνομιλήστε με ασθενείς που έχουν χειρουργηθεί από τον συγκεκριμένο γιατρό έτσι ώστε να σας περιγράψουν την εμπειρία τους.
 • Το πιο σημαντικό ίσως από όλα είναι να επισκεφτείτε οι ίδιοι αυτόν που θεωρείτε ως τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό μύτης για εσάς. Εξηγείστε του με λεπτομέρεια ό,τι σας απασχολεί και αφήστε τον να σας εξετάσει και να σας πει τη γνώμη του από την πλευρά του ειδικού. Εκθέστε του όλες σας τις απορίες και προσπαθήστε να αισθανθείτε αν σας εμπνέει εμπιστοσύνη.
 • Μη βασίζετε την τελική επιλογή σας στο κόστος της ρινοπλαστικής. Οι πολύ χαμηλές τιμές και οι δωρεάν αρχικές εκτιμήσεις αρκετές φορές είναι ένα μέσο προσέλκυσης ασθενών από λιγότερο έμπειρους και καταρτισμένους γιατρούς. Αναζητήστε κάποιον χειρουργό ο οποίος δίνει αξία στο χρόνο του και σας αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Από την άλλη, ούτε μία υψηλή τιμή από μόνη της εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα. Η προσεκτική έρευνα από μέρους σας και η απευθείας επαφή σας με τον γιατρό είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν στο να επιλέξετε τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό μύτης.

Επικοινωνία Επικοινωνία