ΩΡΛ Αμπελόκηποι

[content_table]

ωρλ αμπελόκηποι

ΩΡΛ Αμπελόκηποι – Μιχάλης Τσούνης MD, PhD – Βιογραφικό

Ο Στρατιωτικός Ιατρός Δρ. Μιχάλης Τσούνης είναι χειρουργός ΩΡΛ ενηλίκων και παιδιών με ιατρείο στην περιοχή Αμπελόκηποι της Αθήνας. Είναι αριστούχος διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί επί σειρά ετών σε υψηλού κύρους νοσοκομεία του εξωτερικού και συγκεκριμένα στα Charing Cross Hospital-Imperial College-London UK, Queen’s Medical Center-Nottingham University Hospitals-UK και Academic Medical Center-Amsterdam NL. Έχει έρθει σε επαφή με το σύνολο των περιστατικών της ωτορινολαρυγγολογίας ενηλίκων και παιδιών τόσο σε κλινικό όσο και σε χειρουργικό επίπεδο, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία. Η ιδιαίτερη εξειδίκευσή του είναι η ρινοπλαστική και η ενδοσκοπική χειρουργική ρινός παραρρινίων πάνω στα οποία εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους χειρουργούς  Prof. Gilbert Nolst Trenite, Prof. Wytske Fokkens, o Hesham Saleh,  Prof. Anshul Sama και  Dirk Jan Menger. Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς επίσης και εκπαιδευτής των μεταπτυχιακών φοιτητών ρινολογίας – ρινοχειρουργικής. Έχει πλούσιο συγγραφικό επιστημονικό έργο και συγκαταλέγεται στους αναγνωρισμένους ωτορινολαρυγγολόγους του ιατρικού συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου με πλήρη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Από το 2014 είναι διευθυντής του ωτορινολαρυγγολογικού τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. ενώ χειρουργεί σε γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια των Αθηνών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

210 69 90 484 & 6944 221 223

ΩΡΛ Αμπελόκηποι – Παθήσεις

Ο ΩΡΛ είναι ο εξειδικευμένος γιατρός ο οποίος αντιμετωπίζει μία σειρά από παθήσεις που σχετίζονται με το λαιμό, τη μύτη ή το αυτί. Διαβάστε ενδεικτικά για ποια προβλήματα μπορείτε να απευθυνθείτε στον ωτορινολαρυγγολόγο:

Λαιμός

Μύτη

Αυτί

 

ΩΡΛ Αμπελόκηποι – Διαγνωστικές εξετάσεις

Το ιατρείο μας ΩΡΛ στους Αμπελόκηπους διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να διενεργούμε το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων. Με γνώση, εμπειρία αλλά και τη βοήθεια της πιο πρόσφατης τεχνολογίας είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε μία εμπεριστατωμένη διάγνωση η οποία θα οδηγήσει στη λύση του προβλήματός σας. Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του ιατρείου είναι οι παρακάτω:

 

ΩΡΛ Αμπελόκηποι – Χειρουργικές επεμβάσεις

Η ωτορινολαρυγγολογία είναι μία χειρουργική ειδικότητα. Αυτό σημαίνει ότι στις περιπτώσεις που η  συντηρητική θεραπεία δεν μπορεί να οδηγήσει στη θεραπεία του εκάστοτε προβλήματος, το χειρουργείο μπορεί να δώσει τη λύση. Εξυπακούεται ότι της απόφασης να υποβληθεί κάποιος σε επέμβαση προηγείται μία προσεκτική και λεπτομερής διερεύνηση της εκάστοτε πάθησης. Μία ακριβής διάγνωση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για το σωστό σχεδιασμό του χειρουργείου και την επιτυχή του έκβαση.

Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις βασικές χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί ο Δρ. Τσούνης:

 

ΩΡΛ Αμπελόκηποι – Επικοινωνία

Για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας ΩΡΛ στους Αμπελόκηπους καλέστε στο 210 6990484 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να αντιμετωπίσουμε μαζί οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

 

Επικοινωνία Επικοινωνία